Phyto5™ Ageless La cure™

Čista in organska lepota, ki traja!

 

V nasprotju z običajnejšimi invazivnimi rešitvami ponujajo ti prestižni anti-age izdelki Phyto5™ učinkovito, naravno in celostno rešitev. Ravno prav širok spekter izdelkov se deli na profesionalno rabo in na nego na domu.

 

 

Izdelki Ageless La cure™ zagotavljajo pet glavnih estetskih učinkov:

  • vlaženje,

  • dodajanje potrebnih mineralov,

  • polnjenje gub od znotraj,

  • dovajanje antioksidantov, ki skrbijo za pomlajevalni učinek (za boj proti prostim radikalom),

  • učvrstitev, napetost in toniranje.

 

Naravna in organska kozmetika s certifikatom Ecocert Greenlife, certificiarana v skladu s standardom Ecocert - cosmetics.ecocert.com

 

Nega na domu z izdelki Les 5 Secrets

 

Komplet seruma in kreme Les 5 Secrets

Sinergija seruma in kreme zagotavlja mladostnejši videz in sijočo kožo. Ta tridenska kura je namenjena dnevni in nočni negi. Nežen vonj obeh proizvodov sestavlja dragocena mešanica rastlinskih izvlečkov in eteričnih olj (vrtnica, pomaranča, mandarina, zeleni čaj, krvomočnica, vanilja in sandalovina), izbranih v skladu z načeli energetskih medicin.

Uporaba

Zjutraj: Oba izdelka nanesite po čiščenju in nanosu tonika (priporočljiva je uporaba vlažilne čistilne pene in tonika Ageless). Dvakrat pritisnite na pumpico in kremo z majhnimi krožnimi gibi nežno vmasirajte v kožo na obrazu in vratu, da nastane bela maska. Nadaljujte z masiranjem, dokler se maska popolnoma ne vpije, koža pa postane napeta, navlažena in svilnato mehka.