Švicarska linija

Švicarska linija vključuje preizkušene bio-aktivne sestavine in je certificirana naravna kozmetika.

Tradicionalni PHYTO5 "phytoceutiki", tako imenovani "Švicarska linija", so naravni izdelki za nego kože, katerih cilj je doseči točno določene rezultate na koži. Namen in korist naših izdelkov nakazujejo imena in oznake. Naši izdelki so izdelani v Švici iz visokokakovostnih naravnih sestavin. Veliko naših izdelkov iz te linije, je certificirano naravnih, potrjeno s certifikatom ECOCERT® in COSMEBIO®.

Izdelki iz te linije se uporabljajo samostojno ali v kombinaciji s kvantno energetsko linijo 5 elementov. V kombinaciji se uporabljajo za izvajanje tretmajev pri izbranem strokovnjaku ali kot čistilni gel pred nanosom serumov, mask in krem za domačo uporabo. Švicarska linija ponuja tudi ostale vrhunske izdelke kot so, kreme za obraz (z ali brez zaščite proti soncu), vrhunski losjon za telo, krema za roke, balzam za lase, ter vrsta masažnih olj. Masažna olja so primerna za športnike, oblikovanje telesa, sproščanje, kot afrodiziak ali preprosto kot vlažilce za kožo, ker ne puščajo sledi na oblačilih.

Glavne značilnosti avtentičnih izdelkov za nego kože »narejeno v Švici« so, da vsebujejo vse naravne veganske sestavine, sestavine na rastlinski osnovi, vključno z eteričnimi olji, izvlečki rastlin, mineralov, vitaminov, pristne vode iz švicarskih Alp in naravnih patentiranih komponent. Niso testirani na živalih. Prijazni okolju. Brez glutena. Veganski.

 

Razlike med linijo 5 Elementov in Švicarsko linijo

Razlika med linijo 5 Elementov-Quantum Energetic in Švicarsko linijo je v tem, da je prva namenjena vzpostavljanju ravnovesja življenjske energije in čustvenega stanja, ter reševanja težav s kožo v skladu s petimi elementi, medtem ko je namen izdelkov iz Švicarske linije razviden že iz njihovega imena oziroma slogana. Grafično podobo zaznamujeta siva in bela barva. Linija vsebuje izdelke za čiščenje kože, specifične dnevno-nočne kreme, masažna olja, minerale v sledeh in drugo.

 

 

OPOZORILO: Certificirani organski izdelki za nego kože morajo vedno vsebovati logotip agencije za certificiranje s strani tretjih oseb. Poleg tega morata biti ime izdelka in ime proizvajalca navedena na spletni strani agencije za certificiranje. 

Švicarski laboratorij Laboratoire GIBRO S.A., ekskluzivni proizvajalec izdelkov PHYTO 5®, je od leta 2007 nosilec certifikatov ECOCERT® in COSMEBIO®.