Energetska kozmetika Phyto5

Blagovna znamka PHYTO 5 je priznana kot vodilna v svetu na področju energetske, naravne in celostne nege kože.

Kaj je energetska nega kože?

 

 

 

Naš moto:

«Lepota je zdravje, ki je očem vidno!»

To vključuje telesno, duševno in čustveno zdravje. 

Telo ni samo materija, temveč tudi energija.

 

 

 

 

 

Za zdravje in dobro počutje sta potrebna dober pretok in uravnoteženost življenjske energije v telesu.   

Energetsko ravnovesje je predpogoj za lepoto in dobro počutje. Težave s kožo so pogosto izdajalski znaki energetskega neravnovesja. Vzpostavitev in ohranjanje energetskega ravnovesja sta temelj lepote in dobrega počutja (telesnega, čustvenega in duševnega).

Metoda Phytobiodermie™ je “ENERGETSKA NEGA KOŽE”, ki temelji na načelih  energetskih medicin (zlasti tradicionalne kitajske medicine) in njihovih izjemnih učinkovitostih. 

Tradicionalna kitajska medicina (TKM) se vse bolj uveljavlja po vsem svetu. Vse bolj se uveljavlja zaradi visoko postavljenih standardov, ki jih dosegamo na naraven način in tudi dejstva, da so osnovne teorije kitajske medicine zdaj tudi znanstveno dokazane. 

Metoda za nego kože Phytobiodermie™ združuje znanje vzhodnjaških energetskih medicin in zahodnjaško visoko tehnologijo, vključno s SVETLOBNO TERAPIJO in DRENAŽO petih tekočin (v skladu s TKM).

Metodologija Phytobiodermie™ je vodila do oblikovanja celotne linije naravnih izdelkov za nego kože, ki jih pod blagovno znamko Phyto5™ izdelujejo v Švici. Na podlagi metodologije Phytobiodermie™ so bili razviti tudi edinstveni pripomočki za nego kože, ki se uporabljajo kot dodatno energetsko orodje za doseganje še boljših rezultatov. Postopki Phytobiodermie™ so enostavni in izjemno učinkoviti ter omogočajo izvajanje tretmajev, ki so povsem prilagojeni potrebam posameznika.

Metoda Phytobiodermie™ je novost na področju drenaže (z napravo Biodraineur™) in predpogoj za kakovostno nego obraza ali telesa. Ta metoda uvaja uporabo svetlobne terapije (z napravo Chromapuncteur™) in ponuja neskončne možnosti, saj je svetlobna terapija neboleča in neinvazivna metoda, ki zagotavlja podobne rezultate kot akupunktura. S kombinacijo naprav Biodraineur™ in Chromapuncteur™ ter izdelkov Phyto5™ zagotavlja metoda Phytobiodermie™ izjemen postopek nege kože Chromalift™ – naravni, holistični in energetski lifting obraza, ki je v Parizu že leta 1998 prejel nagrado za inovacijo in se od takrat dalje ves čas razvijal.

Metoda Phytobiodermie™ je že od leta 1979 dalje priznana kot vodilna metoda na področju energetske, naravne in celostne nege kože. Ta metoda omogoča celostno nego (obraza, lasišča, telesa, hidroterapijo). Je jamstvo za odlične rezultate in večje zadovoljstvo strank.

 

 

Čeprav se za metodo Phytobiodermie™ skrivata izjemna kompleksnost in logika, je njeno učenje in izvajanje presenetljivo enostavno, kar omogočajo način organizacije linije izdelkov, potek usposabljanja in način predstavitve postopkov.

 

Za profesionalno uporabo kontaktirajte PHYTO5 Slovenija!