Energetska sezona Jesen

Kvantna linija Kovina za energetsko sezono Jesen

Težko je verjeti ampak danes je prvi dan energetske sezone jeseni. Vzemite si nekaj minut, usedite se in poglejte nazaj, vrhunec zadnje pomladi, potem poletje in vse tisto kar je bilo doseženo.

Narava sama ustvari svoj cikel upadanja. Jesen je resnično čas za upočasnitev, je čas, da se obrnemo navznoter in čas za oceno. Ravnokar bomo vstopili v obdobje, ko se bomo osredotočili na našo notranjost in tisto kar je bistveno. Močan vzpon Yin-a od nas zahteva, da uravnavamo svojo energijo in da prestavimo v nižjo prestavo, v bolj miren tempo.

V tem obdobju dominira energija organov, pljuča-debelo črevo. Poskrbite za hidracijo vašega telesa, z uživanjem hrane z visoko vsebnostjo vode kot so, hruške, grozdje, koromač in gobe, ter na ta način kompenzirajte suho jesensko obdobje. Izberite nevtralno prehrano, ribe so bogate z oligo-elementi, por in zelje začinjen z jesenskimi okusi: črni poper, ingver, česen in drobnjak.

Naša koža tekom jeseni postane bolj suha in lahko se pojavi prhljaj, svetleča poletna polt pa izgine. Kvantna linija Kovina pomirja nelagodje suhe kože, kožo neguje od znotraj, dodaja minerale in zmanjšuje pojav drobnih linij.