Specializirani tretmaji

Nege na podlagi petih elementov z energetsko drenažo obraza in telesa

 

 

Stimuliranje petih tekočin krepi učinek nege in zagotavlja odlične rezultate pri naslednjih stanjih:

Les: Blaži pigmentacijo, greje telo, spodbuja cirkulacijo (za življenjsko energijo);

Ogenj: Blaži težave s kapilarami, rdečico, kuperozo, občutljivo kožo, menopavzo (za rdečo kri);

Zemlja: Pomaga pri razstrupljanju telesa, čiščenju, aknah, mozoljih, razširjenih porah in celulitu (za limfo);

Kovina: Dovaja koži kisik, anti-age, blaži gubice, odpravlja zaprtost (za venozno-modro kri);

Voda: Učvrsti in navlaži zrelo kožo, od sonca poškodovano kožo, anti-age ter odpravlja zadrževanje vode (za vodo).

 

Naravno pomlajevanje in lifting

Poživljajoč piling v kombinaciji z limfno drenažo in svetlobno terapijo ter uporabo energetskih proizvodov za obnovo oblikuje kožo in ji dovaja vlago ter tako zagotavlja mladostnejši in sijoč videz. Domača nega je prilagojena potrebam posameznika.

 

Pred in pooperativni tretmaji

Limfna drenaža se uporablja za stimuliranje in odpravljanje odvečnih tekočin. Ta tretma za obraz ali telo se priporoča pred kakršnim koli invazivnim kirurškim posegom. S stimuliranjem tekočin in pomočjo pri odpravljanju strupov zmanjšuje otekline in vnetja. Čas okrevanja po operaciji se zmanjša za 70%.

 

Tretma za nosečnice

V obdobju nosečnosti je treba vzpostaviti ravnovesje na vseh ravneh. S tem tretmajem stimuliramo življenjsko energijo, ohranjamo vaše dobro počutje in pomagamo pri odpravljanju nečistoč ter tako pripomoremu k temu, da je to posebno obdobje za vas kar se da prijetno.

 

Ohranjanje vitalnosti po porodu

Povrnitev telesa v stanje pred porodom zahteva veliko časa. Pomagamo vam lahko z odpravljanjem zastajanja odvečnih tekočin, nego kože, prsi in telesa s čistimi, naravnimi, organskimi proizvodi ter nežno stimulacijo s pomočjo energetske drenaže. Svetlobna terapija in poživljajoči serumi bodo poskrbeli za ravnovesje vašega uma, telesa in duha.

 

Terapija za lepe prsi in trebuh

 

Poseben tretma za nahranitev, poživitev in preoblikovanje občutljivega tkiva, ki je utesnjeno pod spodnjim perilom. Z učvrščevanjem in preoblikovanjem tega občutljivega dela telesa zmanjša zadrževanje tekočine in strupov, koža pa postane prožna in sveža, zaradi česar se boste počutili kot prerojeni.