Metoda PHYTO5

PHYTO5 Metoda Kvantno energetske (visoko vibracijske) nege kože

 

Nega kože PHYTO5, temelji na načelih delovanja energetskih medicin (ajurveda in tradicionalna kitajska medicina − TKM). Človeško telo ni zgolj samo materija (trdne snovi in tekočine), sestavni del je tudi življenjska energija. Življenjska energija je sestavni del vsakega živega bitja, v jogi in ajurvedski medicini se ta energija imenuje prana, v tradicionalni kitajski medicini pa či. Koža ni samo zaščitni plašč ampak je največji organ na telesu, ki potrebuje posamezniku prilagojeno obravnavo. Naša koža je stalno prva obrambna linija pred zunanjimi vplivi, zato je pomembno, da je le ta v dobri kondiciji. Pogosto pa se na koži odražajo znaki, ki so posledica notranjega neravnovesja oz. blokad pretoka energije. Z dolgoletnim znanjem in izkušnjami, našim strankam ponujamo rešitve in izdelke z visoko vibracijsko vrenostjo, ki poleg vrhunske nege kože, pomagajo uravnavati tudi pretok nevidne življenjske energije v telesu. Na ta način dosešežemo celosten pristop k negi telesa, ki nam prinese visoko stopnjo zadovoljstva in veliko boljše počutje.

 

Lepota je zdravje, ki je očem vidno!

 

Ta starodavni koncept medicine se vedno bolj uveljavlja tudi na Zahodu, njegovo učinkovito delovanje dokazuje tudi kvantna fizika. PHYTO5 je pred kratkim še povišal energetsko vrednost izdelkom iz linije 5 elementov, ter s tem postavil nov mejnik pri razvoju kozmetičnih izdelkov. PHYTO5 je od 1. novembra 2017 dalje certificiran Quantum Phytobiodermie, pomeni da je sedaj linija 5 elementov postala kvantna kozmetika, ki ima še višjo vibracijsko vrednost kot energetska linija pred tem.

 

Takšen pristop so sprejeli tudi napredni zdravniki, o čemer pričajo naslednji citati: 

 

Deepak Chopra, M. D. v delu z naslovom Grow Younger, Live Longer: 

"Vaše telo je kot polje energij, informacij in inteligenc, ki se lahko nenehno celi, obnavlja in spreminja."

Richard Gerber, M.D. v delu z naslovom Vibrational Medicine:

“Fizično telo je zapletena mreža medsebojno prepletenih področij energije.”

Bistvo je kot pravi Gerber v isti knjigi:

“Če smo bitja sestavljena iz energije, potem pomeni da energija lahko na nas tudi vpliva.”

 

 

Terapevt lahko izvaja tretmaje samo s pravimi orodji in strokovnim znanjem. Fokus tretmaja se določi na podlagi točno določene cone na telesu, tretmaje pa se lahko izvaja tudi glede na specifiko kože. Takšen pristop se sicer uporablja povsod, vendar pa z metodo Phytobiodermie™ delujemo tudi na pretok življenjske energije, kar zagotavlja dodano vrednost pri učinkih tretmajev.

Energetska medicina (TKM) temelji na dejstvu, da se vse kožne specifike pojavijo zaradi notranjega neravnovesja ali blokad, ki onemogočajo pretok energije po telesu.

Z metodo Phytobiodermie™ lahko terapevt na enostaven način pridobi znanje o tem, kako vplivati na ravnovesje življenske energije.

 

 

Phytobiodermie™ združuje znanje vzhodnjaških energetskih medicin in zahodnjaško visoko tehnologijo, vključno s SVETLOBNO TERAPIJO (nega kože s svetlobo in njenimi barvami) in DRENAŽO petih tekočin (v skladu s TKM). Čeprav se za za to metodo skrivata izjemna kompleksnost in logika, je njeno učenje in izvajanje presenetljivo enostavno, kar omogočajo način organizacije linije izdelkov, potek usposabljanja in način predstavitve postopkov.

 

Izdelki PHYTO5 so od 1. novembra 2017 dalje, kvantno energetski, kar pomeni, da so sedaj še boljši in še bolj zdravilni kot je bila energetska linija pred tem!