Masaža

Energetska masaža

 

 

Osredotoča se na stimulacijo naravnega pretoka energije v telesu. Rahli pritiski in neprekinjeni gibi vzdolž telesa krepijo čutila in izboljšajo splošno počutje.

 

Svetlobna terapija

 

 

Pri tej terapiji se uporablja ustrezna frekvenca svetlobe za uravnoteženje energetskih centrov prek stimuliranja pretoka življenjske energije z masažo in zvočno terapijo, ki vas popelje v stanje globoke sprostitve in izboljša vaše počutje.

 

Masaža za vzpostavitev energetskega ravnovesja

 

 

Vijoličasta glina za vzpostavitev ravnovesja energij združuje vseh pet energij po tradicionalni kitajski medicini (TKM). Akupresura in masažne tehnike izboljšajo vaše počutje, odpravljajo stres in nečistoče ter zagotavljajo mehko in svilnato kožo, saj očistijo vaš um, telo in dušo.

 

Esencialna terapija

 

 

Posebne mešanice serumov in alg v kombinaciji z globinsko masažo so učinkovit način za stimuliranje in pomoč pri odpravljanju strupov.

 

Masaža lasišča

 

 

Sproščujoča masaža lasišča z naravnimi esencami eteričnih olj, ki vzpostavi ravnovesje pretoka energije, saj deluje pomirjujoče in sproščujoče, zmanjšuje prekomerno toploto ter stimulira lasišče in s tem izboljša vaše počutje.

 

Sproščujoča aromaterapija   

 

 

Masaža, ki pomirja živčni sistem, sprošča in pomirja napete mišice ter poskrbi za bolj uravnoteženo stanje telesa.

 

Stimulativna masaža 

 

 

Masaža z močnejšimi pritiski za pospešitev cirkulacije na sprožilnih točkah, ki zagotavlja sprostitev napetosti na določenih delih telesa.

 

Prilagojena masaža

 

 

Masaža, prilagojena potrebam posamezne stranke, pri kateri se uporabljajo posebne tehnike v kombinaciji z mešanicami eteričnih olj.

 

Tensegriteta

 

 

Nežna masaža v kombinaciji z energetsko metodo za globoko sprostitev in uravnoteženje organizma.

 

Kraniosakralna terapija

 

 

Terapija, ki združuje preproste in nežne zdravilne tehnike z bioenergetskimi tehnikami za zdravljenje različnih neravnovesij.