Osebna nega

Kvantna Linija 5 Elementov!

 

Trenutno se nahajamo v energetski sezoni poletja, ki jo zaznamuje element OGENJ! Energija Yang, bo dosegla svojo maksimalno moč, dan se podaljša, vročina postaja vse bolj intenzivna in rastline zacvetijo. Poletje je čas prijaznosti in gibanja. Okušajte, vonjajte, uživajte v zabavah na prostem s svojimi prijatelji, plešite, smejte se. Osvobodite se svojih navad in prepustite življenju, da se izrazi v svoji polni moči.

 

Element OGENJ - POLETJE

(6. Maj – 19. Julij)
Rdečica, razdraženost, občutljivost, madeži ali alergijski znaki na koži, ter kuperoza, (nakazujejo neravnovesje v elementu OGENJ),
Pomaga tudi pri čustvenem neravnovesju, kadar ste žalostni, – povrnite si svoje veselje!

 

 

Izdelki za osebno nego so pomembni iz vidika specifične energetske obravnave posameznika. Izdelki za nego kože, se lahko uporabljajo samostojno ali v kombinaciji po opravljenem tretmaju pri vašem izbranem specialistu.

1. Kadar je vaša koža v ravnovesju pomeni, (normalna koža brez posebnega stanja). V tem primeru se uporablja izdelke linije 5 Elementov zgolj za ohranjanje energetskega ravnovesja in kože v dobri kondiciji.

2. Kadar vaša koža ni v ravnovesju pomeni, (različna specifična stanja zaradi katerih imate neprijeten občutek). V tem primeru se uporablja točno določen element iz linije 5 Elementov za odpravljanje točno dolečenega stanja na koži.

Z uporabo izdelkov linije 5 Elementov delujete tako na kožo kot tudi na notranjo nevidno življenjsko energijo!

Zaradi unikatne formulacije in visoko kvalitetnih naravnih sestavin v naših izdelkih, boste po daljšem obdobju uporabe občutili boljše notranje počutje in izgled kože, prav tako pa boste dosegli izboljšanje čustvenega stanja.

 

Element LES - POMLAD

(5. Februar - 17. April)
Mastna koža, ogrci, ter prekomerna pigmentacija, (neravnovesje v elementu LES),
Pomaga tudi pri čustvenem neravnovesju, kadar se počutite negotovo, dvomite vase in ste jezni – povrnite si svojo samozavest!

 

 

Element OGENJ - POLETJE

(6. Maj – 19. Julij)
Rdečica, razdraženost, občutljivost, madeži ali alergijski znaki na koži, ter kuperoza, (nakazujejo neravnovesje v elementu OGENJ),
Pomaga tudi pri čustvenem neravnovesju, kadar ste žalostni, – povrnite si svoje veselje!

 

 

Element ZEMLJA - MED SEZONSKA NEGA

(18. Januar - 4. Februar / 18. April – 5. Maj / 20. Julij – 6. Avgust / 21. Oktober – 7. November)
Madeži, toksičnost, akne, luskavica, razširjene pore, (nakazujejo neravnovesje v elementu ZEMLJA),
Pomaga tudi pri čustvenem neravnovesju, kadar se počutite ujeti, stagnirate in ste zaskrbljeni – povrnite si kreativnost!

 

 

 

Element KOVINA - JESEN

(7. Avgust – 20. Oktober)
Suha koža, površinska luskavost, pusta in bleda koža, (nakazujejo neravnovesje v elementu KOVINA),
Pomaga tudi pri čustvenem neravnovesju, kadar se počutite žalostni in nezadovoljni, – povrnite si svoje zadovoljstvo in dobro počutje!

 

 

 

Element VODA - ZIMA

(8. November – 17. Januar)
Dehidracija, pomanjkanje tonusa in gube, (nakazujejo neravnovesje v elementu VODA),
Pomaga tudi pri čustvenem neravnovesju, kadar se česa bojite in ste vznemirjeni – povrnite si svojo mirno in sproščeno naravo!

 

 

 

 

Švicarska linija

Izdelki iz švicarske linije se lahko uporabljajo samostojno ali v kombinaciji z linijo 5 Elementov!

 

 

 

Ageless La Cure

V celoti certificirano naravna linija Ageless La Cure, za doseganje vrhunskih rezultatov, na popolnoma naraven in neinvaziven način!