Nega obraza

Elementarna nega obraza/ 5 elementov

Težave s kožo so razvrščene v pet skupin, ki so poimenovane po enem izmed petih elementov. Elementarno nego obraza torej izvajamo z elementom, ki ga izberemo glede na specifično stanje kože. Z nego odpravljamo kožno problematiko in vzpostavimo ravnovesje življenjske energije.

Globinsko hranljiv piling je prilagojen energetskemu stanju vaše kože, ki jo poživi. Izdelki Phyto5™ so bogati z vitaminom C, antioksidanti in eteričnimi olji za izboljšanje stanja kože in povrnitev naravne lepote z vidnimi rezultati.

Ali je elementarna nega primerna tudi za uravnoteženo kožo?

Kadar je koža uravnotežena in brez specifičnih znakov, se nega izvaja glede na energetski letni čas po koledarju. Obstaja pet energetskih letnih časov, peti letni čas (zemlja) je prehodni med dvema letnima časoma, ki traja 18 dni.

(Energetski koledar>)

 

Obrazna refleksologija

 

 

Ker se vseh pet vidikov življenjske energije povezuje prek obraznih refleksnih con, pri refleksologiji obraza vplivamo na ravnovesje energij s petimi različnimi barvnimi maskami, ki jih nanašamo na točno določene refleksne cone. Patentirana nega obraza nam zagotavlja rezultat, ki je takoj viden na koži, njegovo moč delovanja pa čutimo še dolgo.

Pri tej negi se uporabljajo starodavne tehnike (refleksologija) v kombinaciji z energetskimi mešanicami serumov in mask iz gline za zdravljenje in uravnoteženje utrujene kože ter vzpostavitev dobrega počutja.

 

Večna lepota (organska nega)

 

 

Nega, pri kateri se uporabljajo izdelki, bogati z naravnimi aktivnimi molekulami proti staranju, ki zapolnijo gube od znotraj, učvrščujejo in vlažijo kožo. Nego je možno nadgraditi z limfno drenažo in svetlobno terapijo za poglobljen energetski učinek.

 

Nega za predel okoli oči

 

 

Na obrazu najtanjša in najobčutljivejša koža je prav na predelu okoli oči. Ima zelo malo žlez lojnic, kolagena in elastičnih vlaken. Koža okoli oči je pod nenehno obremenitvijo 22 mišic, ki so v stalnem gibanju, in 10.000-ih pomežikov na dan. Zato je predel okoli oči prvi, ki kaže znake staranja. Fine in globoke gubice ter znaki utrujenosti se lahko zato pojavijo predčasno.

Poživljajoča nega za utrujene oči z učinkom mehčanja linij in liftinga. Izvaja se lahko v kombinaciji z limfno drenažo in svetlobno terapijo ali samo z uporabo izdelkov.

 

Nega obraza Chromalift™

 

 

Patentirana nega obraza, ki je prejela nagrado za inovativnost na velesejmu v Parizu. Gre za naravni obrazni lifting, pri katerem kombinirano uporabljamo izdelke Phyto5™ in povsem neinvazivno svetlobno terapijo Phytobiodermie™. Najboljše učinke dosežemo po 3−5 tretmajih, rezultat pa je viden že po prvem energetskem in holističnem obraznem tretmaju.