O PHYTO5

O PHYTO5

PHYTO5, znan tudi kot Phytobiodermie, že od leta 1979 izdeluje avtentične švicarske izdelke za nego kože. Naši kozmetični izdelki se uporabljajo v vrhunskih spa in velnes centrih po vsem svetu. Naši izdelki so odlična izbira za tiste uporabnike, ki cenijo svoje telo in zase želijo le najboljše. Smo strokovnjaki na področju naravnih eteričnih olj, izvlečkov rastlin, ter svetlobnih tehnologij s katerimi ustvarjamo "energetske" izdelke. Blagovna znamka PHYTO5 je prepoznana kot vodilna v svetu na področju energetske, naravne in celostne nege kože.


Naša tovarna, Laboratoire Gibro, S. A., je zgrajena na idealni lokaciji v Fleurierju, ki leži v švicarskih Alpah blizu Neuchâtela. Fleurier je darilo narave, kjer sta voda in zrak ostala nedotaknjena. Z izjemno visokimi standardi kakovosti in vpeljanimi postopki, ki prispevajo tudi k zaščiti našega planeta, je Gibro prejel željene ekološke in naravne certifikate Ecocert in Cosmebio. Naša ekipa strokovnjakov kontinuirano in s strastjo razvija nove izdelke za nego kože. Naši izdelki delujejo na kožo in poleg tega uravnavajo tudi vašo "življenjsko energijo".

 

Certificirani naravni izdelki za nego kože, bi vedno morali prikazovati logotip agencije, ki opravlja certificiranje izdelkov. Ime izdelka in proizvajalec bi morala biti objavljena na strani agencije ki opravlja certificiranje. Laboratorie Gibro, S.A. iz Švice, ekskluzivni proizvajalec izdelkov PHYTO5, je certificiran s strani ECOCERT® in COSMEBIO® že od leta 2007. Made in Switzerland nalepka je priznana po vsem svetu, kot jamstvo za kakovost.