Oprema PHYTO5

Energija svetlobe

Energija svetlobe (svetlobna terapija) se uporablja za vzpostavitev ravnovesja življenjske energije in za krepitev učinkov energetskih izdelkov za nego kože. To dosežemo z različnimi barvami, ki pripadajo različnim sklopom frekvenc (frekvenčnim območjem). 

 

 

 

 

Trije deli patentirane opreme se lahko uporabljajo posamično ali v različnih kombinacijah:

 

1. The Biodraineur™ (drenažna naprava) mehansko poustvarja nežne gibe in se osredotoča na pospeševanje pretoka tekočin in življenjske energije.

 

2. The Chromapuncteur™ (svetlobna naprava) uporablja energetske frekvence iz vidnega spektra elektromagnetih valov, v harmoniji z energijami petih elementov in z glavnimi energetskimi centri (čakrami).

 

3. The Biostimulateur™ je izredno kvaliteten kos opreme s prednastavljenimi mehanskimi vibracijami, ki se uporablja na akupunkturnih in refleksnih conah. Za močnejši energetski učinek lahko dodamo še energijo svetlobe. Lahko se kombinira z opremo za svetlobno terapijo.

 

Kombinacije opreme:

 

Biodraineur™ se lahko kombinira z opremo Chromapuncteur ™ za izboljšanje energetskega pretoka petih tekočin po TKM (energija, rdeča kri, limfa, modra kri in voda);

 

Biostimulateur™ se lahko uporablja skupaj z opremo Chromapuncteur ™,  pri čemer tretmaju mehaničnih vibracij (Biostimulateur™) dodamo delovanje svetlobnih žarkov in tako izboljšamo vibracijski vpliv na meridianske točke in refleksne cone.

 

 

Tretmaji, ki jih izvajamo z opremo Phytobiodermie™ za obraz in telo, so:

  • Pomlajevalni (anti-age) tretmaji ne glede na tip kože

  • Tretmaji pred in po kirurških posegih

  • Holistični in neinvazivni obrazni lifting

  • Stimuliranje prek akupunkturnih točk, refleksnih con in čaker

  • Limfna drenaža in energetske drenaže

  • Oblikovanje telesa in shujševalni tretmaji.

 

Uporaba aparatov ne povzroča bolečin ali neprijetnih občutkov. Delujejo popolnoma neinvazivno. Patentirani aparati nam omogočajo celosten, energetski pristop in naravno delovanje.

 

Nujna je strokovna usposobljenost!

 

 

Oprema Phytobiodermie™ je že leta 1998 prejela nagrado za inovacije na sejmu lepote in dobrega počutja v Parizu. Nagrada je bila podeljena za razvoj svetlobnih terapij in neinvazivno obrazno terapijo, imenovano Chromalift™.