PHYTO5™ Kvantna linija

Linija 5 Elementov - kvantna kozmetika

 

"5" pri PHYTO5 predstavlja 5 elementov po TKM. "PHYTO" (pomeni iz rastlin), da so naši izdelki formulirani z edinstvenih, visokokakovostnih sestavin na rastlinski osnovi. Naši izdelki so rezultat združitve starodavnega znanja TKM (tradicionalne kitajske medicine) in vodilnih švicarskih raziskav.


Linija 5 Elementov je formulirana v harmoniji s petimi elementi; LES, OGENJ, ZEMLJA, KOVINA in VODA. Linija 5 Elementov sledi petim skupinam kožnih stanj, petim energetskim sezonam in petim osnovnim čustvom, po TKM.

 

 

Linija 5 Elementov je ”energetska linija”, to pomeni, da obravnava tako materijo kot tudi nevidno življenjsko energijo. Moramo razumeti, da telo ni samo materija ampak je enako tudi življenjska energija, le tako lahko dosežemo celovito lepoto in vitalnost. Laboratorie Gibro S.A. je na podlagi raziskav o spominu vode in prenosu spomina preko vibracij, zagnal raziskovalni program Čustvena lepota. Namen raziskovalnega programa je bil izdelati kozmetične izdelke, ki so sposobni sprostiti pozitivna čustva ob dotiku s kožo. Približno 70% našega telesa je sestavljenega iz molekul vode, tako kot skoraj vsi kozmetični izdelki. Raziskava o spominu vode ni samo poudarila kako pomembna je čistost vode ampak tudi njene temeljne vloge. Kvantna kozmetika je formulirana in izdelana v laboratoriju, ki je lociran v Fleurier-ju v Švicarskih Alpah in certificirana Quantum Phytobiodermie. Laboratorij je postavljen na lokacijo z omejenim gibanjem, kjer je voda naravno čista in direktno iz gora. Laboratorij ima poleg idilične lokacije, tudi delovno okolje brez električnega smoga, ki še dodatno izboljša kvaliteto končnih izdelkov. Raziskava o spominu vode, ki je bila vključena v proizvodnjo kozmetičnih izdelkov, je pokazala, da je z uporabo tega spomina mogoče povišati vibracijske lastnosti kozmetičnih izdelkov na popolnoma naraven način. Ta študija je bila podlaga za Kvantno linijo. Ena od kvantnih lastnosti je tudi visoko vibracijska frekvenca, ki je merjena po Bovis-ovi lestvici 0 do 18000.

 

Zakaj lahko rečemo da je kozmetika PHYTO5 kvantna?

Dokaz da so kozmetični izdelki PHYTO5 kvantno energetski, je Bovis-ova lestvica. Napravo je razvil francoski fizik Anton Bovis za določanje moči življenjske energije v hrani. Če za primer vzamemo svežo zelenjavo, na primer brokoli oddaja vibracije višje od 6500 enot Bovis-a. Vse kar je nad 6500 enot se šteje za pozitivne energije in vse kar je pod 6500 enotami se šteje za negativne energije.

PHYTO5 že desetletja ponuja izdelke za nego kože iz linije 5 elementov, ki so zelo visoko uvrščeni na Bovis-ovi lestvici in to je 12000 enot. To je vrednost, ki definira naše izdelke kot energetske (vibracije z življenjsko energijo, ki dodajajo več življenja življenju). Novi kvantni izdelki PHYTO5 dosegajo med 16000 do 18000 enot na lestvici, kar jih postavlja na globoko prodorno raven. Za primerjavo s konvencionalno kozmetiko in druge kozmetične izdelke na osnovi rastlin, ki dosegajo samo 5000 enot Bovis-a.

 

 

Zakaj kvantna nega kože?

Zato ker je kvantna nega naravni podaljšek od »energetske« nege kože, ki je formulirana iz specifičnih mešanic naravnih eteričnih olj s katero dosežemo višjo vibracijsko frekvenco. Energetska nega kože PHYTO5 je bila že v preteklosti na višji vibracijski frekvenci kot konkurenca, sedaj pa je PHYTO5 naredil še korak dlje in izjemno povečal vibracijsko moč svojih izdelkov, na podlagi znanstvenega znanja, ki je bil odkrit pred kratkim. Razvoj temelji na dokazanem znanju, ki kaže, da višja kot je frekvenca, večja je moč izdelkov. Te frekvence smo lahko dosegli izključno z delom na kvantni ravni. Pri kvantni kozmetiki gre v prvi vrsti za vrhunsko nego kože, vendar zaradi svoje vibracijske vrednosti, prodre globoko v nas, do točke med umom in fizičnim delom telesa, ter tako spodbuja naša pozitivna čustva da se razkrijejo in zasijejo v svoji naravni lepoti. Ko  so naša čustva pozitivna in smo srečni, se to kaže na vseh področjih, tako na fizičnem kot na energetskem delu, ter tudi v okolju kjer se gibljemo. 

Vsi izdelki iz linije 5 Elementov (z izjemo šamponov in balzama za lase) so  ” Kvantno energetski ” (visoko vibracijski) izdelki. To pomeni da je linija 5 Elementov sedaj še boljša in še bolj zdravilna, kot je bila energetska linija pred tem. Ta koncept je starodaven in hkrati moderen, saj ga dandanes predstavlja tudi kvantna fizika.

 

Deepak Chopra, M. D. v delu z naslovom Grow Younger, Live Longer: 

"Vaše telo je kot polje energij, informacij in inteligenc, ki se lahko nenehno celi, obnavlja in spreminja."

 

 

V različnih sezonah ne nosimo enakih oblačil, tako je tudi PHYTO5 prilagodil nego kože za vsako letno sezono. Smiselno ali ne?

 

Koncept je zelo enostaven in po drugi strani prilagojen za vsakega posameznika

 

Za kožo ki je v ravnovesju;

Če je vaša koža v ravnovesju, uporabite izdelke za nego kože, za vsako energetsko obdobje v letu, ki je določeno po datumih za vsak element (preverite spodaj). Na ta način boste ohranili zdravo ravnovesje, vaša koža pa se bo lažje zoperstavila agresivnosti energij vsake sezone.

 

Za kožo ki ni v ravnovesju in odraža specifično stanje na koži;

Če imate specifično neprijetno stanje na vaši koži, pomeni da vaša koža ni v ravnovesju. Da bi vaše stanje izboljšali ali odpravili, uporabite izdelke za nego kože izbranega elementa, ki je določen za reševanje vaših težav (preverite spodaj pri vsakem elementu). Vsak od petih elementov pokriva oz. rešuje določena stanja na koži. Če se v katerem iz med elementov prepoznate, to pomeni, da vaša koža v temu elementu ni v ravnovesju.

 

Ključ do nege kože, skladno s petimi elementi;

Telo ni zgolj in samo materija ampak je sestavljeno z ogromno količino nevidne življenjske energije. Za pravo in celostno lepoto, ni dovolj, če se osredotočite samo na kožo (materijo). Energetska nega kože povrne ravnovesje na vaši koži in prav tako na ravni nevidne življenjske energije. V neravnovesje pademo zaradi različnih razlogov, najpogosteje pa zaradi specifičnega sezonskega obdobja in načina življenja. Z upoštevanjem energetskih zakonitosti PHYTO 5, lahko enostavno izberete prave izdelke za vašo nego kože in lepotni režim.

 

5 Elementov po TKM - 5 Sezon v letu - 5 Sklopov kožnih stanj - 5 Osnovnih čustev;

 

POMLAD

Element LES

(5. Februar - 17. April)

Mastna koža, ogrci, ter prekomerna pigmentacija,

(nakazujejo neravnovesje v elementu LES),

Pomaga tudi pri čustvenem neravnovesju, kadar se počutite negotovo, kadar dvomite vase in kadar ste jezni – povrnite si svojo samozavest!

 

 

POLETJE

Element OGENJ

(6. Maj – 19. Julij)

Rdečica, razdraženost, občutljivost, madeži ali alergijski znaki na koži, ter kuperoza, (nakazujejo neravnovesje v elementu OGENJ),

Pomaga tudi pri čustvenem neravnovesju, kadar ste žalostni, – povrnite si svoje veselje!

 

 

JESEN

Element KOVINA

(7. Avgust – 20. Oktober)

Suha koža, površinska luskavost, pusta in bleda koža, (nakazujejo neravnovesje v elementu KOVINA),

Pomaga tudi pri čustvenem neravnovesju, kadar se počutite žalostni in nezadovoljni, – povrnite si svoje zadovoljstvo in dobro počutje!

 

 

ZIMA

Element VODA

(8. November – 17. Januar)

Dehidracija, pomanjkanje tonusa in gube, (nakazujejo neravnovesje v elementu VODA),

Pomaga tudi pri čustvenem neravnovesju, kadar se česa bojite in ste vznemirjeni – povrnite si svojo mirno in sproščeno naravo – občutite pravo spokojnost!

 

 

MED SEZONSKA NEGA

Element ZEMLJA

(18. Januar - 4. Februar / 18. April – 5. Maj / 20. Julij – 6. Avgust / 21. Oktober – 7. November)

Madeži, toksičnost, akne, luskavica, razširjene pore, (nakazujejo neravnovesje v elementu ZEMLJA),

Pomaga tudi pri čustvenem neravnovesju, kadar se počutite ujeti, stagnirate in ste zaskrbljeni – povrnite si kreativnost in občutek da ste na pravi poti!

 

 

Izdelki PHYTO5 so od 1. novembra 2017 dalje, kvantno energetski, kar pomeni, da so sedaj še boljši in še bolj zdravilni kot je bila energetska linija pred tem!