Nega telesa

Tretmaji za telo

 

 

Z metodami Phytobiodermie™ učinkovito uravnavamo energijo in pozitivno vplivamo na počutje, zato jih uporabljamo za različne namene, od razvajanja do normaliziranja kože in oblikovanja telesa. Tretmaje lahko izvajamo z različnimi linijami izdelkov Phyto5™, še boljše rezultate pa dosežemo s souporabo patentiranih naprav. Z izdelki in napravami delujemo na ravnovesje življenjske energije, spodbujanje pretoka tekočin in izboljšanje videza kože.

 

Piling telesa (ZEN)

 

 

Zelo blag piling, ki je ključen za zdravo in sijočo kožo. Naravne granule iz bambusa in lotosa, ki so drobne in ne poškodujejo kože, odstranijo odmrle kožne celice inodvečni sebum, koža pa je po uporabi mehka in gladka. Tak piling pripomore k obnovitvi kožnih celic.

 

Obloga z vijolično glino

Tretma za vzpostavitev ravnovesja

 

S tem patentiranim tretmajem dosežemo takojšnje ravnovesje življenjske energije in takojšnje izboljšanje videza kože. Ta nega prebudi telo in spodbudi akupunkturne točke, da se sprosti naravni pretok energije v telesu. Z osredotočanjem na predel hrbta se odstranijo nečistoče in v koži se vzpostavi ravnovesje, tako da postane navlažena in mehka.

Svilnata, vijolična glina, bogata s sivko in mešanico naravnih esenc poveča dobro počutje. Eterični olji limone in ciprese delujeta na izboljšan pretok limfnega sistema, pomirjajoče na živčni sistem in hkrati na aktivacijo sijaja notranje lepote. Tretma se lahko nadgradi z masažo tega predela.

 

Klasični tretmaji po načelu 5 Elementov

 

 

Izdelki linije PHYTO 5® Energetic, predstavljajo dodano vrednost tretmajem, ki uravnavajo življenjsko energijo in jih lahko prilagodimo glede na potrebe stranke. Tretmaji se lahko izvajajo v vlažnih ali suhih prostorih.  Zasnova in uporaba izdelkov upošteva zakon 5 elementov (ali teorijo 5 elementov) tradicionalne kitajske medicine (TKM). Vsa stanja kože so razdeljena glede na značilnosti 5 elementov (Les, Ogenj, Zemlja, Kovina, Voda). Vsakemu element ustreza določena tekočina in določena fiziološka funkcija.