Tretmaji Phytobiodermie

Tretmaji PHYTO5 (Phytobiodermie™)

PHYTO5 ponuja 78 visoko kvalitetnih izdelkov za nego kože s katerimi lahko izvajamo 84 različnih tretmajev za doseganje vrhunskih rezultatov. Profesionalni uporabniki si lahko sami izberejo in določijo tretmaje, ki jih želijo vključiti v svojo ponudbo ali pa pokrijejo svojo celotno ponudbo z našimi izdelki.

 

 

Tretmaji PHYTO5 so edinstvene nege, ki se izvajajo po posebnih metodah in učinkujejo tako na materijo (koža, tekočine, organi) kot tudi na notranjost (življenjska energija). To je zelo pomembno, ker se zavedamo dejstva, da človeško telo ne sestoji samo iz materije ampak je sestavni del tudi življenjska energija. Kot je znano v vseh energetskih medicinah, prihaja do neharmoničnega delovanja zaradi neravnovesja enega ali več aspektov življenjske energije od skupno petih. Notranje neravnovesje se tako kaže na koži. Različni pristopi terapij pozitivno vplivajo na notranjo in zunanjo lepoto saj s tretmaji uravnavamo tako pomembno življenjsko energijo. Iz tega izhaja tudi naš slogan: »Lepota je zdravje, ki je očem vidno«.

Tretmaji vključujejo nege obraza, telesa, masaže in sproščujoče kopeli. Del programa so tudi posebej zasnovane visokotehnološke naprave. Tretmaji, ki se izvajajo s temi napravami in za katere smo prejeli številne nagrade, vključujejo terapije, kot sta limfna in energetska drenaža ter svetlobna terapija.

Metodologija dela Phytobiodermie™ je pionirska na področju uporabe svetlobne terapije v lepotnih in SPA centrih. Gre za posebne vrste barvne terapije, ki pomaga vzpostaviti ravnovesje sistemov življenske energije v telesu.

 

Programi nege

Usposobljeni strokovnjaki za izvajanje metode Phytobiodermie™ bodo določili stanje vaše kože, obliko telesa in vaš bioritem, ter v skladu s tem izbrali izdelke in postopke, ki so za vas najbolj primerni. Cilj je celostna nega telesa. Nega se osredotoča na vidne težave s kožo, kot so akne, gube, suha koža, celulit, mastna koža, ogrci, prekomerna pigmentacija itd., pa tudi na refleksne cone, meridiane, akupunkturne točke in čakre. Kadar naravni pretok energije v vašem telesu ni v ravnovesju, se to odraža v vašem izgledu, občutljivosti in težavah s kožo. Strokovnjaki za metodo Phytobiodermie™ lahko ugotovijo energetski vzrok težav s kožo, ter vam povrnejo mladostnejši videz in dobro počutje.

 

Tretma čustvene lepote

 

 

Tretma čustvene lepote prepoznava, da lepota resnično ni samo na površini kože ampak je globoko v nas. Naše slabo počutje, se direktno odraža na našem izgledu. V večini primerov, se niti ne zavedamo posledic naših negativnih čustev na naše telo in sijočo lepoto, še posebno pa v mlajših letih.

Tretma čustvene lepote je v prvi vrsti nega kože in kot dodatek še odkritje lastnih pozitivnih čustev. Primarni namen tovrstnih tretmajev ni samo odkrivanje trenutnega čustvenega stanja ampak nas popelje direktno do končnega cilja in to je sreča. Ne ponuja samo trenutne sreče, temveč nas ohranja srečne tudi več dni po opravljenem tretmaju. Za naše zadovoljstvo in srečo poskrbijo visokokvalitetna eterična olja v kombinaciji specifičnega razmerja mešanice v serumu PHYTO5 Phyt'ethers (serumih).

 

Od enostavnih in učinkovitih do najsodobnejših tretmajev za telo, lasišče in hidroterapijo

Profesionalni tretmaji PHYTO5 delujejo na dveh ravneh, na ravni materije (kože, telo), ter na ravni življenjske energije. To je seveda zelo pomembno, kot je to poznano v vseh energetskih medicinah, vsako neskladje izhaja iz neravnovesja ene ali več od skupno petih vidikov življenjske energije. Ko je naša življenjska energija v ravnovesju, dosežemo visoko raven dobrega počutja, tak pristop pa zagotavlja tudi veliko boljše vidne rezultate.

 

Obrazna refleksologija

 

 

Ker se vseh pet vidikov življenjske energije povezuje prek obraznih refleksnih con, pri refleksologiji obraza vplivamo na ravnovesje energij s petimi različnimi barvnimi maskami, ki jih nanašamo na točno določene refleksne cone. Patentirana nega obraza nam zagotavlja rezultat, ki je takoj viden na koži, njegovo moč delovanja pa čutimo še dolgo.

Pri tej negi se uporabljajo starodavne tehnike (refleksologija) v kombinaciji z energetskimi mešanicami serumov in mask iz gline za zdravljenje in uravnoteženje utrujene kože ter vzpostavitev dobrega počutja.

 

Anti-age tretma za obraz

 

PHYTO5 Elementa KOVINA in VODA, imata vse potrebne komponente za učinkovit “ Anti-age ” tretma z močnimi učinki vlaženja, mineraliziranja in toniranja.

Chromalift™ je patentirana nega obraza, ki je prejela glavno nagrado za inovativnost. Chromalift™ je celosten, energetski in učinkovit obrazni-lifting, ki uporablja najbolj nežno obliko svetlobne terapije, ter ponuja takojšnje rezultate. Najboljše rezultate pa dosežemo s tremi ali petimi tretmaji.

 

Težave s kožo

Težave s kožo so razvrščene v pet skupin, ki so poimenovane po enem izmed petih elementov. Elementarno nego obraza torej izvajamo z elementom, ki ga izberemo glede na specifično stanje kože. Z nego odpravljamo kožno problematiko in vzpostavimo ravnovesje življenjske energije.

 

Rešitev za akne

Pripravite se, da občutite očiščenje vaše kože! Ko se pojavi čezmerno kopičenje nečistoč globoko v vaših porah, vaša koža hrepeni po čiščenju. Metoda PHYTO5 v odgovor ponuja linijo element ZEMLJA, ki vam bo razkril sijočo kožo po kateri ste hrepeneli. PHYTO5 bo poskrbel za ravnovesje vaše kože tako zunaj kot znotraj (z ali brez opreme za energetsko drenažo).

 

Pomiritev rdečice, razdražene in občutljive kože

Dandanes se vse več ljudi sooča z občutljivo kožo, ki se lahko razvije v kuperozo ali rosaceo. Z linijo element OGENJ  in opremo PHYTO5 za energetsko drenažo, bo vaših skrbi in nelagodja kmalu konec. Izgled na vaši koži se bo izboljšal, med tem ko bo vaša koža pomirjena in umirjena.

 

Lasišče

Težave s kožo, ki so vidne na obrazu, so pogosto prisotne tudi na lasišču. Tretmaji PHYTO5 bodo učinkovito odpravili težave s kožo na lasišču kot so: mastna koža, rdečica in srbenje, mozolji, suha koža in pomanjkanje tonusa.

 

Obloga z vijolično glino za vzpostavitev ravnovesja

S tem patentiranim tretmajem dosežemo takojšnje ravnovesje življenjske energije in takojšnje izboljšanje videza kože.

 

Energetska drenaža

PHYTO5 je razvil svojo lastno opremo s katero lahko izvajate edinstvene tretmaje za stimulacijo in uravnavanje življenjske energije z uporabo svetlobne terapije.

 

Tretmaji za oblikovanje telesa

Serijo specializiranih tretmajev PHYTO5 izvajamo s sezonskimi energetskimi linijami in opremo. Namenjeni so razstrupljanju telesa, oblikovanju maščobnih predelov in toniranje. Tretmaji vam zagotavljajo učinkovite rezultate na celosten in naraven način.

 

Anti-age tretmaji za vlaženje in toniranje

Čudovite barvne gline bogate z eteričnimi olji in ostali izdelki bogati z minerali, izdelani na osnovi alg, so prirejeni za izvajanje zelo učinkovitih “Anti-age” tretmajev za telo, ki so namenjeni izboljšanju naravnega izgleda kože in tonusa. 

 

Od razvajanja do hujšanja z metodo PHYTO5 učinkovito uravnavamo življenjsko energijo s katero dosežemo boljše rezultate in na koncu tudi boljše počutje. Tretmaji se lahko izvajajo enostavno samo z izdelki PHYTO5 ali pa jih še dodatno izboljšamo z uporabo lastne opreme (tehnologije). Z uporabo lastne opreme pomagamo uravnavati življenjsko energijo, stimuliramo pretok tekočin, ter na splošno izboljšamo izgled kože.