Tretmaji Phytobiodermie

Od preprostih in učinkovitih do najsodobnejših tretmajev za obraz, telo in lasišče.

 

Tretmaji Phytobiodermie™ so edinstvene nege, ki se izvajajo po posebnih metodah in učinkujejo tako na materijo (koža, tekočine, organi) kot tudi na notranjost (življenska energija). To je zelo pomembno, od kar se zavedamo dejstva, da človeško telo ne sestoji samo iz materije. Kot je znano v vseh energetskih medicinah, prihaja do neharmoničnega delovanja zaradi neravnovesja enega ali več aspektov življenjske energije od skupno petih. Notranje neravnovesje se tako kaže na koži. Različni pristopi terapij pozitivno vplivajo na notranjo in zunanjo lepoto, saj s tretmaji uravnavamo tako pomembno življensko energijo. Iz tega izhaja tudi naš slogan: »Lepota je zdravje, ki je očem vidno«.

Tretmaji vključujejo nege obraza, telesa, masaže in sproščujoče kopeli. Del programa Phytobiodermie™ so tudi posebej zasnovane visokotehnološke naprave. Tretmaji, ki se izvajajo s temi napravami in za katere smo prejeli številne nagrade, vključujejo terapije, kot sta limfna in energetska drenaža ter svetlobna terapija.

Metodologija dela Phytobiodermie™ je pionirska na področju uporabe svetlobne terapije v lepotnih in SPA centrih. Gre za posebne vrste barvne terapije, ki pomaga vzpostaviti ravnovesje sistemov življenske energije v telesu.

 

Programi nege

 

Usposobljeni strokovnjaki za izvajanje metode Phytobiodermie™ bodo določili stanje vaše kože, obliko telesa in vaš kitajski bioritem ter v skladu s tem izbrali izdelke in postopke, ki so za vas najbolj primerni. Cilj je celostna nega telesa. Nega se osredotoča na vidne težave s kožo, kot so akne, gube, suha koža, celulit, mastna koža, ogrci, prekomerna pigmentacija itd., pa tudi na refleksne cone, meridiane, akupunkturne točke in čakre. Kadar naravni pretok energije v vašem telesu ni v ravnovesju, se to odraža v vašem videzu (videti ste starejši), občutljivosti in težavah s kožo. Strokovnjaki za metodo Phytobiodermie™ lahko ugotovijo energetski vzrok težav s kožo ter vam povrnejo mladostnejši videz in dobro počutje.